ca | es

Processos de participació ciutadana

Estratégia, disseny i producció de processos per explicar mitjançant formes gràfiques, audiovisuals o immersives, els conceptes a transmetre.

¿Què és?

La participació ciutadana es tota aquella activitat que està adreçada a influir directa o inderactament en les polítiques públiques. Quan parlem de participació ciutadana parlem d'influir en la presa de decisions de forma vinculant. No es tracta de consultar determinades decisions a la ciutadania sinó de traspassar-los el poder.

La participació ciutadana té dos grans tipus de protagonistes: les persones a nivell individual i les entitats. Les entitats han de jugar un paper fonamental en tot procés de participació, però cal obrir els processos als ciutadans i ciutadanes buscant la màxima representativitat.

No hi ha fórmules predeterminades per a la participació ciutadana. Existeixen diferents experiències i s'han plantejat diferents mecanismes, però l'ideal és per a cada cas buscar quin és el mecanisme que més s'adequa a les nostres necessitats o bé dissenyar-ne un de propi.

Ens encarreguem de l'estratègia, disseny i producció dels processos per explicar, mitjançant formes gràfiques, audiovisuals o immersives, els conceptes a transmetre.


Producció gràfica
i suministrament d'estructures

Subministrament i lloguer d'estructures, pantalles plasma i de leds, producció gràfica i logística.PUNTS D'ATENCIÓ CIUTADANA

DISSENY DE SENYALÍSTICA PUNTS D'INFORMACIÓDISSENY DE FULLETONS I ELEMENTS GRÀFICS

REALITZACIÓ D'AUDIOVISUALS PER PROCESSOS

CREACIÓ D'ENTORNS VIRTUALS


Realitat Virtual 360
per Arquitectura i Obres Públiques

S'utilitza una tecnologia virtual 3D amb visualització 360 graus, es fa mitjançant ulleres de realitat virtual de gamma professional a una resolució de 4K.

Som innovadors en l'utilització de Realitat Virtual immersiva en la participació ciutadana.

Ofereix la possibilitat de poder fer una immersió virtual a partir de la reproducció d'un vídeo virtual 360 amb les diferents opcions del projecte d'intervenció amb una visió totalment real.

Així es permet recrear i visualitzar el projecte de forma entenedora pels ciutadans, sense complicacions de caràcter tècnic o necessitat de coneixements d'interpretació de plànols (topogràfics, seccions...).Dispositius de Realitat Virtual

Disposem de l'última tecnologia per poder gaudir d'una experiència única. Els nostres dispositius estan preparats amb les millors innovacions per poder disfrutar d'una immersió total.Esdeveniments immersius 360 VR


· Presenta els teus videos 360 en una espectacular cúpula.

· Immersió total.

· Cúpules de 6 i 10 metres (fins a 35 persones alhora).Lloguer de Dispositius VR

· Venem i lloguem dispositius VR per a esdeveniments.

· Els dispositius que disposem són:

. HTC Vive

. Oculus Rift

. Samsung GearCardboards

· Produim cardboards de realitat virtual personalitzables.

· Amb les cardboard podràs viure una experiència de realitat virtual amb el teu smartphone.Tours Virtuals

Som especialistes en recorreguts virtuals 360º 3D per a immobiliàries i enginyeries.

Disposem de fotògrafs acreditats per Google.

dortoka fotografía drone


Altres productes