ca | es | en

Reportatges vídeo-fotogràfics Drone

"Si deixem volar els nostres somnis, podem ser capaços de tot", Brian Selznick

Un nou punt de vista

Reportatges aeris amb Drone. Dispositius aeris d'última tecnologia, dotats amb càmeres d'alta resolució.

Els nostres operadors són pilots de Drone experts amb la titulació requerida i els permisos necessaris certificats.

Preses des de 5 cm a nivell de terra fins a 120 m d'alçada (distància màxima obligada per la llei). Plànols zenitals, tràvelings, nous angles, perspectives i velocitats per poder enregistrar el que preciseu, de la forma més sorprenen. Seguiment fotogràfic d'obra - timelapse, vídeo i fotografia. Control de patologies en edificis i estructures

Realització dels vídeomuntatges per professionals de l'edició i la postproducció, amb experiència de més de 20 anys i el software d'última tecnologia.

Estem ubicats a l'àrea de Barcelona però ens desplacem a tot el territori.

Veure els vídeos de mostra

¿Per a què serveix una càmera tèrmica?

Una càmera tèrmica instal·lada en un DRONE és un dispositiu CCD capaç de detectar l'espectre electromagnètic infraroig proper. En comptes del rang de 450-750 nanòmetres aquestes càmeres poden operar amb longituds d'ona tan llargues com 14.000 nm (14 micres).

Donem aquests serveis a Barcelona - Madrid - Palma - Girona - Tarragona - Lleida

dortoka fotografía drone

Exemple d'inspecció línies elèctriques

dortoka fotografía drone dortoka fotografía drone

Vídeo 360 graus Drone

Disposem de l'última tecnologia per realitzar vídeos 360 des de l'aire. Els nostres Drones estan preparats amb les millors innovacions per poder filmar en ple vol qualsevol tipus de vídeo interactiu.


Drone Broadcasting – Emissió en directe 4K

Mitjançant les últimes innovacions, disposem de la tecnologia necessària per poder realitzar emissions en directe des de la vista del nostre drone. Les imatges són emeses a una resolució de 4k i 50fps.
Fotogrametria amb drones, inspeccions termogràfiques amb dron.

La fotogrametria amb DRONE és la tècnica que permet fer reconstruccions de terrenys per crear models 3D i mesures a partir d'imatges aèries. L'objectiu principal d'aquests treballs amb DRONES és convertir dades bidimiensionales (imatges planes) en informació cartogràfica / tridimensional.

Donem aquests serveis a Barcelona - Madrid - Palma - Girona - Tarragona - Lleida

Fotogrametría amb Drones‌‌ i models 3D

Inspeccions, patologies i seguiment d'obra

  • Filmacions espectaculars

    Reportatges, esdeveniments (culturals, esportius i d'oci, tant per a empresa com per a particulars), seguiment fotogràfic restauració d'edificis, patologies, cinema, publicitat, TV. Seguiment d'obres, fotogrametria, creació de models 3D del terreny, inspecció d'estructures i edificis.

    "Supera els teus límits"

Altres productes